MIX DE PA AMB BLAT SARRAÍ Gluten Free
! sense gluten!
Bossa envàs de paper, ric en proteïnes, molt baix en sal i GLUTEN FREE.
NON GMO - Vegetarià - Sense Gluten - Sense oli de Palma
Referència
2323
EAN
8437020684156
MIX DE PA DE PROTEÏNA , Envàs 1000 g de Farines per elaborar pa AMB BLAT SARRAÍ, sense gluten.
- DENOMINACIÓ COMERCIAL: Mix de Pa amb blat sarraí - Gluten Free-
- OBSERVACIONS: Ric en proteïna i sense gluten
- PRESENTACIÓ DEL PRODUCTE: Envàs bossa de 1000 g
- PES NET: 1000 grams
- UNITATS CAIXA: 8 unitats en caixa
- MIDES CAIXA: 300x205x100
- EAN: 8437020684156
- INGREDIENTS: Midó de Blat de moro, midó de tapioca, farina de blat sarraí 10%, fibres vegetals, dextrosa, espessidors; E464, goma xantana.
AL·LÈRGENS: No conté al·lergògens
-
- INFORMACIÓ NUTRICIONAL
Per 100 g. Valor energètic 1238 Kj / 296 Kcal Greixos 0,5 g - de les quals saturades 0,2 g Hidrats de Carboni 83 g -dels quals sucres 1,1 g Fibra dietètica 2,6 g Proteïnes 2,6 g Sal 0,1 g
INSTRUCCIÓ D' ÚS : 1000 g. de Mix Pa sarraí , 700 g. d' aigua, 50 g. d´oli, 30 g. de llevat fresc, 30 g de llavors (lli, sèsam, chía...).
PREPARACIÓ: Col·locar tots els ingredients a la pastadora/batidora - màquina de pa. Amassar a velocitat lenta (6 minuts) i velocitat ràpida (10 minuts) . Quan acabem d'amassar, la massa hauria de tenir una temperatura de 26 ºC a 32 ºC. Donar forma rectangular, posar al motlle que utilitzarem i col·locar la massa coberta amb film. Deixeu fermentar 40 minuts en lloc càlid , prop del forn (30ºC)
FORNEJAT: Preescalfeu el forn a 200ºC, poseu el pa a coure. Enfornar 20-25 minuts. Deixeu-ho refredar i gaudiu d'un deliciós pa amb blat sarraí sense gluten, baix en carbohidrats i alt en proteïnes.
CONSERVACIÓ: Mantenir en lloc fresc i sec.