MIX DE PA AMB BLAT SARRAÍ Gluten Free

10,05 €

! sense gluten!

Bossa envàs de paper, ric en proteïnes, molt baix en sal i GLUTEN FREE.
NON GMO - Vegetarià - Sense Gluten - Sense oli de Palma

Referència

2323

EAN

8437020684156

- +

MIX DE PA DE PROTEÏNA , Envàs  1000 g de Farines per elaborar pa AMB BLAT SARRAÍ, sense gluten.

 

  • DENOMINACIÓ COMERCIAL: Mix de Pa amb blat sarraí - Gluten Free-
  • OBSERVACIONS: Ric en proteïna i sense gluten
  • PRESENTACIÓ DEL PRODUCTE: Envàs bossa de 1000 g
  • PES NET: 1000 grams
  • UNITATS CAIXA: 8 unitats en caixa
  • MIDES CAIXA: 300x205x100
  • EAN: 8437020684156
  • INGREDIENTS: Midó de Blat de moro, midó de tapioca, farina de blat sarraí 10%, fibres vegetals, dextrosa, espessidors; E464, goma xantana.

AL·LÈRGENS: No conté al·lergògens

 

    • INFORMACIÓ NUTRICIONAL
    Per 100 g.  
    Valor energètic 1238 Kj / 296 Kcal  
    Greixos 0,5 g  
            - de les quals saturades 0,2 g
    Hidrats de Carboni 83 g  
            -dels quals sucres 1,1 g  
    Fibra dietètica 2,6 g  
    Proteïnes 2,6 g  
    Sal 0,1 g

     

CADUCITAT: 6 mesos aproximadament
INSTRUCCIÓ D' ÚS
: 1000 g. de Mix Pa sarraí , 700 g. d' aigua, 50 g. d´oli, 30 g. de llevat fresc, 30 g de llavors (lli, sèsam, chía...).

PREPARACIÓ: Col·locar tots els ingredients a la pastadora/batidora - màquina de pa. Amassar a velocitat lenta (6 minuts) i velocitat ràpida (10 minuts) . Quan acabem d'amassar, la massa hauria de tenir una temperatura de 26 ºC a 32 ºC. Donar forma rectangular, posar al motlle que utilitzarem i col·locar la massa coberta amb film. Deixeu fermentar 40 minuts en lloc càlid , prop del forn (30ºC)

FORNEJAT: Preescalfeu el forn a 200ºC, poseu el pa a coure. Enfornar 20-25 minuts. Deixeu-ho refredar i gaudiu d'un deliciós pa amb blat sarraí sense gluten, baix en carbohidrats i alt en proteïnes.

CONSERVACIÓ: Mantenir en lloc fresc i sec.