MIX DE PIZZA PROTEICA SENSE GLUTEN

10,05 €

Alt contingut en Proteïna i sense gluten

Bossa envàs paper ric en proteïnes i GLUTEN FREE.
NON GMO - Vegetarià - Sense Gluten - Sense oli de Palma

 

Referència

2324

EAN

8437020684989

- +

MIX DE PIZZA PROTEICA , Envàs  1000 g de Farines per elaborar pizza proteica sense gluten.

 

  • DENOMINACIÓ COMERCIAL: Mix de Pizza Proteíca.
  • OBSERVACIONS: Ric en proteïna i sense gluten
  • PRESENTACIÓ DEL PRODUCTE: Envàs bossa de 1000 g
  • PES NET: 1000 grams
  • UNITATS CAIXA: 8 unitats en caixa
  • MIDES CAIXA: 300x205x100
  • EAN: 8437020684316
  • INGREDIENTS: Midó de Blat de moro, proteïnes de pèsols, proteïnes d'arròs, midó de tapioca, farina d'arròs, sucre, fibres vegetals, dextrosa, sal, espessidors; E646, goma xantana.

AL·LÈRGENS: No conté al·lergògens

 

    • INFORMACIÓ NUTRICIONAL
    Per 100 g.  
    Valor energètic 1501 Kj / 353 Kcal  
    Greixos <0,5 g  
            - de les quals saturades 0,1 g
    Hidrats de Carboni 84 g  
            - dels quals sucres 1,2 g  
    Fibra dietètica 1,4 g  
    Proteïnes 2,8 g  
    Sal 1,9 g

     

CADUCITAT: 6 mesos aproximadament

INSTRUCCIÓ D ' ÚS
: 1000 g. de Mix Pa Proteic, 700 g. d 'aigua, 25 g. d´oli, 25 g. de llevat fresc.

PREPARACIÓ: Col·locar tots els ingredients a la pastadora/batidora - màquina de pa. Amassar a velocitat lenta (6 minuts) i velocitat ràpida (10 minuts). El temps de pastat varia segons la mida de la pastadora, els seus accessoris, velocitat . la mida de la massa, etc.. . No cal deixar reposar la massa. Deixeu fermentar de 35 a 50 minuts a 33 ºC-25 ºC, 75% r.h.

FORNEJAT : Hornejar 23-25 minuts en forn de pisos a 230 ºC.D. Deixar refredar i gaudir d'una pizza deliciosa, sense gluten, baix en carbohidrats i alt en proteïnes.

CONSERVACIÓ: Mantenir en lloc fresc i sec.