MIX DE PIZZA PROTEICA SENSE GLUTEN
Alt contingut en Proteïna i sense gluten
Bossa envàs paper ric en proteïnes i GLUTEN FREE.
NON GMO - Vegetarià - Sense Gluten - Sense oli de Palma
Referència
2324
EAN
8437020684989
MIX DE PIZZA PROTEICA , Envàs 1000 g de Farines per elaborar pizza proteica sense gluten.
- DENOMINACIÓ COMERCIAL: Mix de Pizza Proteíca.
- OBSERVACIONS: Ric en proteïna i sense gluten
- PRESENTACIÓ DEL PRODUCTE: Envàs bossa de 1000 g
- PES NET: 1000 grams
- UNITATS CAIXA: 8 unitats en caixa
- MIDES CAIXA: 300x205x100
- EAN: 8437020684316
- INGREDIENTS: Midó de Blat de moro, proteïnes de pèsols, proteïnes d'arròs, midó de tapioca, farina d'arròs, sucre, fibres vegetals, dextrosa, sal, espessidors; E646, goma xantana.
AL·LÈRGENS: No conté al·lergògens
-
- INFORMACIÓ NUTRICIONAL
Per 100 g. Valor energètic 1501 Kj / 353 Kcal Greixos <0,5 g - de les quals saturades 0,1 g Hidrats de Carboni 84 g - dels quals sucres 1,2 g Fibra dietètica 1,4 g Proteïnes 2,8 g Sal 1,9 g
INSTRUCCIÓ D ' ÚS : 1000 g. de Mix Pa Proteic, 700 g. d 'aigua, 25 g. d´oli, 25 g. de llevat fresc.
PREPARACIÓ: Col·locar tots els ingredients a la pastadora/batidora - màquina de pa. Amassar a velocitat lenta (6 minuts) i velocitat ràpida (10 minuts). El temps de pastat varia segons la mida de la pastadora, els seus accessoris, velocitat . la mida de la massa, etc.. . No cal deixar reposar la massa. Deixeu fermentar de 35 a 50 minuts a 33 ºC-25 ºC, 75% r.h.
FORNEJAT : Hornejar 23-25 minuts en forn de pisos a 230 ºC.D. Deixar refredar i gaudir d'una pizza deliciosa, sense gluten, baix en carbohidrats i alt en proteïnes.
CONSERVACIÓ: Mantenir en lloc fresc i sec.