Farines Farinoble

Farina ecològica natural per donar un toc especial a les teves receptes

Farines Farinoble

Les nostres Farines Farinoble estan envasades en Naturpan i fabricades amb productes naturals i ecològics.

Disposem de diferents varietats perquè puguis elaborar el pa a la teva casa amb el tipus de farina que més t'agradi: Farina de sègol, integral, de blat blanca, d'espelta…I si tens dubtes, sempre pots consultar-nos.

Amb les farines Farinoble elaborem el nostre pa natural, però també pots fer un altre tipus de receptes com a massa mare, bescuits, magdalenes o empanades entre moltes altres més.

Amb les nostres farines notaràs un sabor diferent, real, amb la textura perfecta, només apte per als paladars més exquisits. I el millor? A més del seu increïble sabor i mal·leabilitat, el seu preu. A Naturpan no et cobrarem de més per voler cuidar la teva alimentació.

Farines ecològiques i molt més

A més de les nostres farines Farinoble ecològiques, que com et diem, donaran un sabor especial al teu pa o postres, en el catàleg de Naturpan també pots comprar llavors de llinosa, molt recomanada per a millorar la teva salut digestiva, panses sultanes per a acompanyar les teves amanides, cereals o donar-li un toc especial al pa, o llevat biològic fresc per a aportar un toc de sabor a les teves receptes.