Mix Pizza Proteica BOCADO "Low Carb"
Baix en Hidrats i alt contingut en Proteïna
Paquet de 500 g. de preparat per base de pizza proteica, baix índex glucèmic i ric en proteïnes.
Referència
2316
EAN
8437020684071
MIX DE PIZZA PROTEICA, preparat per base de Pizza proteica, ric en Proteïna i amb un índex glucèmic molt baix.
- DENOMINACIÓ COMERCIAL: Mix Pizza Proteica
- OBSERVACIONS: Ric en proteïna i baix índex glucèmic.
- PRESENTACIÓ DEL PRODUCTE: Bossa amb 500 g de mix.
- PES NET: 500 grams
- UNITATS CAIXA: 12 unitats en caixa petita
- MIDES CAIXA: 400x200x240 EAN: 8437020684071
- INGREDIENTS: Mix de proteïnes (Proteïna de blat, proteïna de soja, proteïna d'arròs), farina de Blat 30%, farina de soja 29%, llevat <5%, sal <5%, lecitina de gira-sol, mono i diglicerids de àcids grassos < 2%.
AL·LÈRGENS: Conté cereals amb gluten i soja, i pot contenir traces de llet, ou i lupí.
-
- INFORMACIÓ NUTRICIONAL
Per 100 g. Valor energètic 1344 Kj / 321 Kcal Greixos 10,4 g - de les quals saturades 1,6 g Hidrats de Carboni 21,4 g - dels quals sucres 0,4 g Fibra alimentària 2,5 g Proteïnes 32,5 g Sal 2 g
INGREDIENTS:
- Mix de Pizza Proteica 500 g
- Oli 60 ml
- Aigua 400 ml
PREPARACIÓ:
Col.loqueu tots els ingredients en un bol . Amasseu fins que estiguin ben lligats. Deixeu reposar la massa durant aproximadament 10 minuts.
Dividir la massa en trossos de 150-180 g i donar-li forma de bola. Cobrir amb un drap i deixeu-lo reposar una altra vegada durant almenys 10 minuts.
A continuació, aixefeu-hi els trossos de massa fins que tinguin 2-3 mm. Utilitzar una forquilla per deixar la massa plana i evitar que es formin bombolles. Deixeu-lo reposar durant 15 minuts més.
Aconsellem precuinar la massa 5 minuts abans d'afegir-hi els ingredients. Preescalfeu el forn a 190-200 ºC (forn de convecció 180 ºC) .
Poseu-hi a coure durant aproximadament 16-20 minuts.