Mix Pizza Proteica BOCADO "Low Carb"

7,30 €

Baix en Hidrats i alt contingut en Proteïna

Paquet de 500 g. de preparat per base de pizza proteica, baix índex glucèmic i ric en proteïnes.

Referència

2316

EAN

8437020684071

- +

MIX DE PIZZA PROTEICA, preparat per  base de Pizza proteica, ric en Proteïna i amb un índex glucèmic molt baix.

  • DENOMINACIÓ COMERCIAL: Mix Pizza Proteica
  • OBSERVACIONS: Ric en proteïna i baix índex glucèmic.
  • PRESENTACIÓ DEL PRODUCTE: Bossa amb 500 g de mix.
  • PES NET: 500 grams
  • UNITATS CAIXA: 12 unitats en caixa petita
  • MIDES CAIXA: 400x200x240 EAN: 8437020684071
  • INGREDIENTS: Mix de proteïnes (Proteïna de blat, proteïna de soja, proteïna d'arròs), farina de Blat 30%, farina de soja 29%, llevat <5%, sal <5%, lecitina de gira-sol, mono i diglicerids de àcids grassos < 2%.

       AL·LÈRGENS: Conté cereals amb gluten i soja, i pot contenir traces de llet, ou i lupí.

    • INFORMACIÓ NUTRICIONAL
    Per 100 g.
    Valor energètic 1344 Kj / 321 Kcal
    Greixos 10,4 g
            - de les quals saturades 1,6 g
    Hidrats de Carboni 21,4 g
            - dels quals sucres 0,4 g
    Fibra alimentària 2,5 g
    Proteïnes 32,5 g
    Sal 2 g
    CADUCITAT: 12 mesos aproximadament

INGREDIENTS:

  • Mix de Pizza Proteica 500 g
  • Oli 60 ml
  • Aigua 400 ml

PREPARACIÓ:

Col.loqueu tots els ingredients en un bol . Amasseu fins que estiguin ben lligats. Deixeu reposar la massa durant aproximadament 10 minuts.

Dividir la massa en trossos de 150-180 g i donar-li forma de bola. Cobrir amb un drap i deixeu-lo reposar una altra vegada durant almenys 10 minuts.

A continuació, aixefeu-hi els trossos de massa fins que tinguin 2-3 mm. Utilitzar una forquilla per deixar la massa plana i evitar que es formin bombolles. Deixeu-lo reposar durant 15 minuts més.

Aconsellem precuinar la massa 5 minuts abans d'afegir-hi els ingredients. Preescalfeu el forn a 190-200 ºC (forn de convecció 180 ºC) . 
Poseu-hi a coure durant aproximadament 16-20 minuts.